Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Avonnak tényleg olyan...

Az Avonnak tényleg olyan rosszak a termékei, mint sokan írják?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rosszak a termékek, nekem eddig minden termékük bevált :)
2016. aug. 25. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem rosszak, egyszerűen mindenkinek más tetszik/válik be. Én például csak az avonból rendelek parfümöt, a többi termékkel is meg vagyok elégedve. Egyébként meg tényleg nem lenne ennyi avon tanácsadó, ha ilyen szörnyű lenne.
2016. szept. 4. 15:28
 13/13 Vy válasza:

Nem értem, hogy miért állítják sokan, hogy gagyik, rosszak az Avonos cuccok... :/ Attól, mert nekik nem vált be, akkor egyértelmű, hogy más se próbálja ki őket? -.- Enyhén korlátolt gondolkodásmód az ilyen...

Szerintem kinek mi tetszik, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más és más válik be. Volt már, hogy többezer forintos (nem-Avonos) kence landolt a kukában, mert más imádta, én meg viszkettem tőle, kiütéseim lettek, stb...

Én az Avon termékeinek zömét szeretem, pl. a parfümöket, testpermeteket, a kakaóvajas termékcsaládjuk kb. minden tagját, habfürdőket/tusfürdőket, gélhatású körömlakkokat. :) Meg pl. a SuperShock Max szempillaspiráljuk is abszolút kedvenc, az utóbbi években már kizárólag csak ezt használom. Meg még tudnám sorolni. :)

Viszont tagadhatatlanul volt már olyan is, hogy belefutottam számomra használhatatlan termékekbe is az Avontól (pl. anno szemhéjtus, ajakbalzsam...) De ettől függetlenül is azt mondom, hogy nekem mindent összevetve bevált ez a márka.

2016. okt. 14. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!