Az Avonnak tényleg olyan rosszak a termékei, mint sokan írják?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 08:21
3/13 anonim válasza:
Vannak belőle jók és rosszak is.
4/13 anonim válasza:
Van ami jó és van, ami szörnyen rossz.
5/13 anonim válasza:
Nem a legjobbak. A parfümökkel nincs bajom, más holmijukat kifogással kezelem.
6/13 anonim válasza:
Rossznak nem mondanám, de nem a legjobbak, bár van egy-két termékük, ami eléggé bevált.
7/13 anonim válasza:
Vannak jó cuccaik, pl a Supershock és a Winged Out szempillaspirálok nekem nagyon bejöttek, azóta se találtam jobbat.
8/13 anonim válasza:
Szerintem jó termékeik vannak. A legtöbb tisztálkodási és kozmetikai szerem Avonos. Talán táskák tekintetében nem a legerősebbek.
9/13 anonim válasza:
Nem véletlenül van ennyi tanácsadó, ha rosszak lennének a termékek nem szívesen árulnák.. A legtöbb ember bizonytalan ezen a téren, pont ezért van a garancia a termékekre:) A tanácsadók egyébként teljesen át szoktak állni az avonos termékekre, hiszen ebben élnek és több lehetőségük van kipróbálni és jobban megismerni a termékeket. Ne higgy a pletykáknak inkább higgy nekik, megmondják, hogy melyik terméktől mit várhatsz.:)
10/13 anonim válasza:
#9.... egy avon tanácsadónő ingyen reklámját láthattuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!