Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak, hogy jól legyek?

PálmaiJózsef kérdése:

Mit csináljak, hogy jól legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A félreértések elkerülése végett, lány vagyok, Pálma :D voltatok már úgy, hogy abszolút nem adtok magatokra? Úgy értem, nálam a kötelező szépség ápolás kimerül annyiban, hogy hajat mosok és vagy megszárítom vagy nem, pedig régen szárítottam, hol valami csini frizu vagy kivasaltam. Törődtem vele, most balzsam, pakolás és ez amit törődöm vele. Mostanában, 1-2-3 évben Viszont olyan, amilyen, szóval összefogom lófarokba, nem bonyolítom túl. Aztán a smink, régen ezzel is sokat foglalkoztam, alapozó, spirál, szemceruza, pirositó, nem túlzásba véve, finoman és igényesen. Aztán a műköröm, az sincs régóta, de van, hogy kifesteni sincs kedvem őket, és csúnyának tartom, de LUSTA vagyok, aztán rosszul vagyok magamtól,hogy erre se vagyok képes. Híztam is pár kg-t, nem sokat, de lett pocakom. Szóval régen elégedett voltam magammal, csinos, igényes, vékony lány voltam és most, 30 éves koromra teljesen elhagytam magam! Pár éve "mindenki szerelmes" volt belém, oda voltak értem és mára árnyéka se vagyok a régi önmagamnak! A párom szeret, de ha így folytatom?Nekem kell változtatni, tudom, de a minden napos munka, és azután házimunka, főzés után nincsen kedvem semmihez! Van ötlete valakinek, motiváció? Annyira el vagyok keseredve, a párom miatt főleg, szeretném, ha büszke lehetne rám, mint amikor megismerkedtünk!

2016. júl. 17. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezd kicsiben. Először csak egy kis szempillaspirál, esetleg korrektor/alapozó, egy gyorsan megvan, a hajadra pedig használj olyan balzsamot, amit nem kell lemosni. Utána jöhetnek az apróbb részletek, mint pl. a pirosító.

Én a műkörmöt nem tartom elengedhetetlennek, nekem egyszer volt, alig vártam, hogy leszedjék, viszont egy gyorsan száradó átlátszó lakk jól jön.

A felszedett pár kilót úgy adhatnád le, hogy több zöldség, gyümölcs és kisebb adag ételek fogyasztása.

Remélem tudtam picit segíteni :)

2016. júl. 18. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!