Hogyan legyek vörösesbarnából aranyszőke? Hogyan lehet a vörös pigmenteket kiszedni a hajból? Többi lent!
Vörösre volt festve a hajam , most már kikopott, már nem is annyira vörösesbarna, inkább csak ha a nap rásüt látszik egy kis rezes-vöröses fény. Jó ötlet lenne befesteni aranyszőkére? Nem leszek sárga a vörös pigmentek miatt? Loreal majirellel szeretném befesteni... vagy előtte inkább befessem vmi hamvas árnyalattal, h biztos eltünjenek a vörös pigmentek?
Tapasztalt "hajfestők" és fodrászok véleményére lennék kíváncsi! Az olyan válaszok kíméljenek, h "menj el fodrászhoz" stb. Előre is köszönöm :)
Valóban?Én neten olvastam, hogy a vöröset lehet semlegesíteni hamvasítóval. A leszívatásnak utánanéztem, és lehet, h attól még vörösebb lesz.:( Már nem tudom mit higgyek minden oldal mást ír.. Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz:)
Azért még várom az ötleteket, válaszokat!
És ha vörös elleni mixtont keverek a hajfestékhez? Nem platina, vagy világos szőke szeretnék lenni, hanem ez az aranyszőkés/szőkésbarnás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!