Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi legyek farsangon? De most...

Mi legyek farsangon? De most tényleg?

Figyelt kérdés
A mi farsangunk úgy működik hogy mindig a 7. Évfolyam talál ki egy témát és annak megfelelően kell beöltözni.most vagyok 7.-es ezt a témát nem én találtam ki de szerintem nagyon béna:cirkusz.75%bohóc lesz es 10%egyéb a többi meg el se jön.kb.én mondtam a tanárnak jó ötleteket pl.stílusok(emo,hippi...)az egyik oszt.társamnak az volt az ötlete hogy 80-as évek beli disco..sokkal jobb lett volna!!!de nár milyen ciki lennwe megváltoztatni!!!ez lesz a legszarabb farsang a világon.na az lenne a kérdésem hogy mi legyek?nem akarok olyan lenni ami más lesz .olyat szeretnek hogy csak en leszek az.valami félelmetes ...gondolkodtam már ilyen "gyilkos"bohócon de nem tetszik ...meg ilyen porcelán baba....de ez hogy jön ide? Olyan gáz ez a téma ...nem? Ötleteket szeretnék kérni..köszönöm :)
2016. jan. 21. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy: [link]

Ha fiú: [link]

Habár lányként is jó: [link]

Szerintem megállja a helyét a cirkusz kategóriában.

2016. jan. 21. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Őrült spanyol bohóc?

[link]

Mondjuk nem ártana tudni, hogy fiú vagy vagy lány...

2016. jan. 21. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köezönöm.es lány vagyot 13 eves ;)
2016. jan. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!