Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányoktól kérnék tanácsot ti...

Lányoktól kérnék tanácsot ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ti mit tennétek a helyemben? zselésműkörmöt szeretnék csináltatni de ma lebeszéltek róla azt mondták hogy gyerekes anyának nem illik meg hogy azt ápolni kell és ami alatta van igazi köröm az tönkre fog menni én csak egy kis szolíd körmöt szerettem volna és nem karmot de most tanácstalan vagyok mit tegyek?
2016. jún. 16. 20:36
1 2
 11/14 Kései Sirató ***** válasza:

Nyugodtan csináltasd meg, de szerintem próbáld ki a porcelánt. Nekem 1 évig volt zselés, aztán rászoktam a porcelánra, ami igaz, hogy egy kicsit drágább, de tartósabb.

Szóval egész nyugodtan.. Ja, és nekem is van 2 gyerekem.

2016. jún. 17. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak tenyleg nagyon jo helyre menj! Ha erzel fajdalmat reszeles kozben akkor ott annak azonnal legyen vege es mashoz menj, mert az olyan kontar garantaltan tul fogja reszelni a kormeidet (az teszi tonkre a kormeidet, nem a zsele). Nekem tulreszeltek anno amikor meg volt, az eredmenye az lett hogy a zsele alatt betort a husba a korom es 10 hetet kellett varnom amig leno (addig egy bumszli zsele reteg vedte azt a kormot...) mig a no csak vonogatta a vallat, hogy hat ilyen elofordul. En meg azt hittem raboritom az asztalt a kontar fejere. Szoval ilyeneket kerulj el :D. Nem szabad fajnia sem erzekenynek lennie reszeleskor.
2016. jún. 17. 09:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen erre is oda fogok figyelni ha érzem amit írtál én ott is hagyom az illetőt azt nem várom meg hogy tönkre tegye a körmöm.
2016. jún. 18. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek a zselés körmök,de ha neked igen akkor csináltasd meg.
2016. jún. 18. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!