Lányoktól, asszonyoktól kérnék tanácsot. Milyen combfixet ajánlatok? 35/F
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 08:02
2/17 anonim válasza:
Én a feketére esküszöm. Legyen mondjuk 20 Den-es, sztreccs, csipkével a tetején, amin még szilikoncsík is van, hogy tapadjon. Ha nincs rajt ilyen, akkor meg egy szuper harisnyatartó kell hozzá! Állati szexi tud lenni!
3/17 A kérdező kommentje:
Igen,nekem.
2011. jan. 29. 09:00
4/17 anonim válasza:
ne már, hogy a 35 éveseknek is kezd elmenni az eszük :O
5/17 anonim válasza:
hát, ha nem írtad el a nemed, akkor...
6/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam el a nemem.
2011. jan. 29. 10:41
7/17 anonim válasza:
vegyél calzedoniában... nagyon szépek vannak... ennél többet nem tudok... kérjél segítséget az eladóktól... mondjuk lehet jobb lenne ha úgy mondanád, h a párodnak kell..már bocsi, de tényleg , szívesen fognak segíteni
8/17 anonim válasza:
Szerintem is egy minőségibb fehérnemű üzletben kéne érdeklődnöd az eladóktól, a calzedonia jó tipp pl. Mindenképp olyat keress, ami szilikoncsíkos, és ami azt illeti én is a fekete csipkésre esküszöm :)
Amúgy meg mit kell b.szogatni a neme+kérdése miatt, nem értem. Akinek nem tetszik a kérdés, ne válaszoljon.
9/17 anonim válasza:
jó-jó védjük azt akinek valami zavar van a fejében!
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem a te dolgod, hogy van-e zavar a fejében :S Mennyire rosszul vagyok az ilyen mindenbe belekötő emberektől :( Bocs az offért kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!