Lányoktól, asszonyoktól kérnék tanácsot. Milyen combfixet ajánlatok? 35/F
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 08:02
11/17 anonim válasza:
jó kedves utolsó, te tőlem vagy rosszul én meg az olyanoktól mint a kérdező! ezzel kvittek vagyunk?
(oké, tényleg bocs az offért)
12/17 A kérdező kommentje:
Semmi zavar nincs a fejemben.És örülök hogy van még pár nagyon kedves ember,aki szívesen válaszol,és segít ha kell.
2011. jan. 29. 19:19
13/17 anonim válasza:
Sloggi-s üzletben vettem egy nagyon jó feketét. Az a legdögösebb, és elég jó minőségű, nem olyan szakadékony, kétszer volt rajtam, a többit meg felveszem, fél óra múlva lyukas...-.-" Kábé 1500 Ft volt, nem is olyan nagyon borsos az ára.
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Én ismerek egy gimnazista srácot. Ő is szokott felvenni harisnyát vagy combfixet. :D
Én a Fiore márkát szeretem és az egyszinűeket.
16/17 anonim válasza:
Én a Calzedoniában vettem feketét, a tetején van egy kis csipke, szerintem ott érdemes megnézni mert szépek vannak
20/L
17/17 anonim válasza:
A Calzedóniában tényleg nagyon szexik vannak, de bármelyik fehérnemű üzletben is lehet találni, vagy a kínaikban is vannak már csinos darabok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!