Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányoktól kérnék tanácsot ti...

Lányoktól kérnék tanácsot ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ti mit tennétek a helyemben? zselésműkörmöt szeretnék csináltatni de ma lebeszéltek róla azt mondták hogy gyerekes anyának nem illik meg hogy azt ápolni kell és ami alatta van igazi köröm az tönkre fog menni én csak egy kis szolíd körmöt szerettem volna és nem karmot de most tanácstalan vagyok mit tegyek?
2016. jún. 16. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Én inkább porcelánt tetetnék fel,az állítólag sokkal jobb. :)
2016. jún. 16. 20:44
 2/14 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Mi az, hogy gyerekes anyukának nem illik? Ha valaki gyereket szül, akkor ne akarjon szép, csinos körmöket, vagy akármit? nekem nem lett semmi baja a körmömnek a zselés manikűrtől, pedig vagy másfél évig volt olyanom.
2016. jún. 16. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Nem azzal van a probléma hogy anya vagy,meg nem is a "karom vagy nem karom"-kérdés a lényeg,hanem hogy persze nagyon jól néz ki meg elegáns meg minden nagyon jó,de csak reszeléssel lehet csak leszedni és a reszelésnél bizony nem csak a zselés műköröm jön le,hanem a valódi köröm is. Így egy idő után,3-4 alkalom után simán totál elvékonyodhat a körmöd és akár egy évbe is beletelhet,amíg újra rendbe jön. Szerintem kipróbálás szintjén meg lehet próbálni 1-2-szer,de hosszútávon semmiképp sem tesz jót a körmöknek!
2016. jún. 16. 20:47
 4/14 anonim válasza:
52%
Anyukám műkörmös, csinál és csináltat is zselés lakkot. Leszedni egy körömlakk lemosó szerű folyadékkal lehet, nem kötelező reszelni. A körmöt nem teszi tönkre, szóval szerintem nyugodtan csináltasd meg :)
2016. jún. 16. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem a saját körmöd csinálod meg szépen? Több értelme lenne.
2016. jún. 16. 20:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket mert annyira kicsi a körmöm hogy az újbegy alatt van és így lakkozni sem lehet ezért szeretnék rá valamit de csak addig még az igazi meg nem nő ezért kérdeztem mit tanácsolnátok?
2016. jún. 16. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem inkább első alkalommal kérj magadnak egy szép géllakkozást.
2016. jún. 16. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

10 éve van zselés, épített műkörmöm a kezeimen (a lábamon géllak).

3 gyermekem van, egyszer sem akadályozott semmiben, 4 hetente járok töltetni.

A körmöm nem túl hosszúra van csináltatva, ha nő, akkor sem zavarna semmiben. A körmöm nem vékonyodott el alatta, nem ment tönkre, teljesen egészséges.

Attól, hogy anyuka vagyok, ugyanúgy járok fodrászhoz, műkörmöshöz és egy éve műszempillára is, és csinosan öltözködöm mellette. És ugyanúgy van időm a gyermekeimre is, mielőtt esetleg ebbe belekötne valaki.

Keress egy jó szakembert és csináltass nyugodtan!

2016. jún. 16. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én anyukámnak van, és nagyon szépre csináltatja. Nehogy emiatt ne csináltasd meg, amit szeretnél, nem gyerekes egyáltalán. Szerintem szép, igényes.:)
2016. jún. 16. 22:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor belevágok én is egy 3 gyermekes anyuka vagyok még egyszer köszönöm.:))
2016. jún. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!