Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Márkás alapozó miért nem fed?

Márkás alapozó miért nem fed?

Figyelt kérdés
15éves vagyok,eléggé kombinált a bőröm és zsíros. A catrice all matt alapozóját használom mert olvastam hogy jó a fedése és tartós. Na hát nálam semmi nem látszik hogy lenne rajtam alapozó,nap végére meg annyira eltűnik hogy nem is látszik hogy lenne rajtam valami. Mit csináljak hogy rendesen fedjen?

2016. jún. 9. 19:54
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:

A Catrice nem egy kifejezetten jó nevű márka. Mármint nem rossz, de elég vegyes minőségű termékei vannak. (Illetve a fedés erőssége egyáltalán nincs egyenes arányossági viszonyban az árral, viszont a tartóssággal már illene)

Az alapozó esetében sok függ attól, hogy milyen a bőrtípusod, egy szárazabb bőrű emberen minden tartósabb lesz, mint pl egy zsírosabb bőrűn, akiről hamarabb lefolyik.

Esetleg használj alá primert.

2016. jún. 9. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, mivel viszed fel, teszel-e rá púdert stb.
2016. jún. 9. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Vidd fel két rétegben, és duo fibre ecsettel. kézzel felkenve kevésbé fed, mert elmaszatolod. Használj rá púdert hogy fixálja, esetleg alá primert is tehetsz.
2016. jún. 9. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel viszed fel? Beauty blender szivaccsal lehet a legszebben eldolgozni problémás bőrön. A Catrice azért annyira nem márkás. A L'oreal alapozók viszont nagyon jól fednek. Zsíros bőrre az Infallible Matte-ot ajánlom. Púdert pedig mindenképp tegyél rá, anélkül lemászik
2016. jún. 9. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Néha szoktam primert hasznalni (avonos) de nem mindig. Aztan a catrice alapozo 1 retegben egy ebelines alapozo ecsettel (dm-ben vettem). Gondoltam ra hogy jobb lenne szivaccsal mert azzal nem maszatolom el. Na aztan a catrice korrektor. Es a shenek a pudere.
2016. jún. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!