Melyik alapozót választanátok ezek közül?
Ysl-Touch E'clat, Chanel-Vitalumiere aqua, Armani-Luminous silk, Dior-Diorskin nude
Egyébként a bőröm zsíros, kicsit pattanásos is, de a kedvenc alapozóm (Estee Lauder-Doublewear) mindent elfed rajta, csak nyárra keresek helyette valami könnyebb, selymesebb alapozót, ami azért jól is fed, mert nekem az Estee Lauder nyárra már nagyon "vastag". :)
Azt is megköszönöm, ha ajánlotok másikat, amit esetleg itt nem soroltam fel, mindenképp ilyen drágábbat szeretnék venni, mert tudom hogy ezek nem bántják a bőrömet. (Clinique szóba sem jöhet, pattanásos leszek tőle)
Köszi! :)
Összetevők alapján a ysl, de azt száraz bőrre ajánlják jobban, nem tudom, a te zsíros bőrös nyáron hogy fogja tolerálni. A Chanel alapozókat utálom, tele vannak parfmmel, és egy csomó embert irritál, az Armani meg a Dior alkoholos.
A ysl mondjuk most megnéztem SPF 19 ami akkora haszontalanság. Legalább 25faktoros terméket kell arcra használni (nyáron inkább 30), szóval mindenképpen kell alá fényvédő, mert ez a 19 faktor semmi. Inkább akkor ne raktak volna bele semennyit, mert ez már az a határ, ami fotón h-lyén nézhet ki, de haszna meg semmi :D
Ne foglalkozz az ilyenekkel kérdező, nem éri meg 😉
Végül melyiket választottad?
Szerencsétlen válaszoló nem értem miért lett ennyire lepkntozva mikor igaza van :D
Az összetevők igenis fontosak. Most lehet hogy nincs bajod tőlük, és most lehet hibátlan baba bőröd van, de az nem jelenti azt hogy később is az lesz. Gondolom akkor még a minimumot sem adod meg a bőrödnek, hogy alkoholos terméket nem használsz. Senki nem beszélt a bio dolgokról, ez két külön dolog, de az a minimum hogy megnézed mit kensz az arcodra, ha nem akarsz idő előtt ráncosabb lenni. Szerintem nincs értelme a Dior és Armani termékeknek, ha nem ápolod megfelelően. A tested a szentélyed, amire vigyáznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!