Milyen viszonylag olcso max 3000 ftos alapozot ajanlotok?
Figyelt kérdés
Igen, tudom a vizallok meg nem tom milyen extrak dragabbak de valami kevesbe jobb is megfelele mattositson viszonylag feher a borom de a rimmel nem vallt be mert hamar lejott...catrice re gondoltam. Javaslat? Velemeny? Koszonom :))2016. máj. 17. 18:56
2/8 A kérdező kommentje:
Teljes nevuket eltudod mondani? Tapasztalataidat? Koszi :)
2016. máj. 17. 22:11
3/8 anonim válasza:
Ha olcsó kell és jó akkor én a Holika Clearing BB-t ajánlom. 1200 ft körül szokott lenni és nagyon jól fed, világos.
4/8 anonim válasza:
Catrice All Matt Plus. Essence-et nem ajánlom.
5/8 anonim válasza:
Maybelline Affinitone, de inbkább krémmánián keresgélj...
6/8 A kérdező kommentje:
Oke koszi :)
2016. máj. 18. 23:37
7/8 anonim válasza:
A rimmel 24 órás alapozója a legjobb ami olcsó,közepes fedésű 2400 erős fedésűt magas árakért lehet venni 5000 forint felett,én néha-néha BB krémet használok,de a barátnőm áradozik erről az alapozóról :)
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. jún. 9. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!