Alapozó ecset olcsón?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy alapozóecsetet vagy még a szivacson is gondolkozok.Tudnátok ajánlani egy olyan ecsetet ami jó de azért olcsó is.Van valmi ami bevált?2016. jún. 2. 22:56
1/4 anonim válasza:
Ebayon rengeteg félét találsz, vagy más internetes webáruházban. Nekem is onnan van és bevállt és csak 1000ft volt 5db ecset. Szivacs pedig 100ft, de ha nem neten szeretnél rendelni rossmanban és a clare'sben is jok vannak csak ott drágabbak.
Remélem tudtam segíteni
2/4 anonim válasza:
Jó minőségű ecsetet a H&M-ben vettem utoljára mondhatni viszonylag olcsón kb. 2000 Ft volt, de nagyon jól funkcionál. :) Ha szivacsot szeretnél venni akkor a Dm saját márkását ajánlom nekem az is bevált.
3/4 anonim válasza:
Ebayről vettem duo fibre ecsetet, az bevált. Mac utánzat.
4/4 anonim válasza:
Én dm-ben vettem olcsón ebelin márkájú alapozó ecsetet. Nekem kb 2 évig tökéletesen működött, de aztán elkezdett hullani a szőre, lehet ez csak az én hibám, a mosása miatt, de szerintem azért az a 2 év elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!