Mit rontok el? Egy jó tanács lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az lenne a problémám,hogy bármilyen alapozót használok (drogériás) mindig nagyon látszik az arcbőrömön,hogy van rajta valami. Próbáltam már felvinni ecsettel és szivaccsal is, de egyikkel sem olyan szép/természetes az eredmény. Zsíros bőrömre jelenleg L'OREAL Paris Infallible 24H- Matte használom. Esetleg egy jó tanács???
2016. ápr. 21. 21:55
1/4 anonim válasza:
Vegyél bb vagy cc krémet és azzal keverd össze. Vagy próbaként jó minőségű arc krémmel. Nem lesz annyira sűrű így a krém, illetve a szivacsot vízezd be. Amikor nyirkos a szivacs akkor pöttyöző nyomkodó mozdulattal ütögesd fel. Ne kend és hùzogasd mert akkor nem lesz szép. Fixáld púderrel aztán jónak kell lennie. :)
2/4 anonim válasza:
Kell egy jó alap,ami a bőröd.Először tisztítsd le,majd hidratáld,mattítsd,illetve vegyél mattító primert.Ezzel úgymond kiegyenlíted a bőröd, megágyazol az alapozónak.És lehet,hogy a színe sem jó,ezért látszik.Tévhit,hogy az arcoddal egyező színe legyen.Inkább a nyakad színéhez közelit vegyél.Egy sminkes.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de így csinálom. Előtte letisztítom az arcom, használok mattitó primert is és vizes szivaccsal próbáltam meg felvinni. Mondjuk az igaz,hogy amikor kevertem Garnier BB krémmel akkor nem volt annyira látható, csak úgy meg nem annyira tartós.
2016. ápr. 22. 19:37
4/4 anonim válasza:
A Garnier BB krém fed annyira, mint egy alapozó. Kézzel én sokkal jobban fel tudom vinni.
Fontos az árnyalat, ne a drogériás fénynél nézd, hanem menj ki az utcára és nézd meg a bőrödön.
Esetleg próbáld ki a Catrice mattító primerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!