Hogyan sminkelitek magatokat? Milyen sminkcuccaitok vannak és miből hány darab van?
Nincsenek bőrhibáim, csak egységesítek. Bourjois alapozót használok, amit egy videoban láttam (híres külföldi sminkes videoja, nem 8 éves kislány a szobájából osztja az észt). Nekem a BB krémek túl erősek, vagy nem is tudom, nagyon látszanak az arcomon. Ez a Bourjois pedig láthatatlan lesz.
Korrektort teszek a szemem alá, ebből elég sok van, mert nem találom az igazit. (Catrice, Rimmel, Maybelline, Bobbi Brown)
Szemöldökömet behúzom, erre egy NYC-s szemhéjpúder paletta egyik színét használom, egy másikkal pedig alul kihúzom a szemem. Felülre tust teszek. Ebből olcsóbbat veszek, mivel a filces verziót tudom a legjobban használni, de ez szárad a leghamarabb, általában Essence, Miss Sporty márkákat veszek.
Arcra egy kis krémes Bobbi Brown pír, szájra pedig MAC, mikor mihez van kedvem.
(előre is bocsi, biztos lesz olyan márkanév, amit rosszul írok le :) Sorolom lent és mellé írom, hogy 10-es skálán mennyire tartom jónak)
Primer: Rimmel alapozó primer lila tubusos (10), Rimmel alapozó primer piros tubusos (8), Catrice szemhélypúder primer (10)
Alapozó: Mac-ből 2 van (8), 2 féle astor (4), 2 féle pupa (9), Revlon (9), Bourjois (10), eve rocher (10)
Korrektor: Maxfaktor stiftes korrektor (10), Miss sporty (0 - nagyon rossz!) Catrice 5 árnyalatú korrektorpaletta (10), Maybeline aplikátoros korrektor (5)
Púder: Pupa (7), Maxfactor (6), Eve rocher (10), Bourjois (10), NYX (9), Mattító púder essence (10)
Barnító: Rival de loop (10)
Highlighter: Terra Naturi (10)
Pirosító: Rimmel krémes pirosító (2), NYC (8)
Szemhéjpúder: Catrice-ből több van, kb 6 paletta (10), Manhattan-ből is van pár (10), Van néhány H&M-es (5)
Spirál: pupa (10), Eve rocher (6), Catrice (10)
Tus: Miss porty (9), Rival de loop (10)
Rúzs: az összes xar, pedig a fent felsorolt összes márkából van. Kb 20 bd rúzsom van.
+ egy rakás ecset, meg alapozószivacs
Alapozó,korrektor,highlighter,bronzosító,szemöldökceruza,szemöldökpúder,rúzs,szemhélypúder,szempillaspiráll
márkák:MAC,Armani,Channel,Dior,Jeffree Star,NAKED
Helia-D BB krém
Astor Perfect Stay korrektor
Rimmel Stay Matte Púder
Essence Sun Club Bronzosító
Loreal Super Liner Blackbuster szemhéjtus
Astor Lash Beautifier szempillaspirál
És ruhától függően valamilyen rúzs, mostanában a mattra száradó folyékony rúzsokat imádom.
Amúgy ennyi cuccom van, van még 4 szemhéjpúder palettám, még pár szemceruza és tus, de rúzsból rengeteg félém van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!