Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkelitek magatokat?...

Hogyan sminkelitek magatokat? Milyen sminkcuccaitok vannak és miből hány darab van?

Figyelt kérdés

2016. jún. 6. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Nincsenek bőrhibáim, csak egységesítek. Bourjois alapozót használok, amit egy videoban láttam (híres külföldi sminkes videoja, nem 8 éves kislány a szobájából osztja az észt). Nekem a BB krémek túl erősek, vagy nem is tudom, nagyon látszanak az arcomon. Ez a Bourjois pedig láthatatlan lesz.

Korrektort teszek a szemem alá, ebből elég sok van, mert nem találom az igazit. (Catrice, Rimmel, Maybelline, Bobbi Brown)

Szemöldökömet behúzom, erre egy NYC-s szemhéjpúder paletta egyik színét használom, egy másikkal pedig alul kihúzom a szemem. Felülre tust teszek. Ebből olcsóbbat veszek, mivel a filces verziót tudom a legjobban használni, de ez szárad a leghamarabb, általában Essence, Miss Sporty márkákat veszek.

Arcra egy kis krémes Bobbi Brown pír, szájra pedig MAC, mikor mihez van kedvem.

2016. jún. 6. 22:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 11-es megkérdezhetem hogy szerinted melyik a legjobb márka?
2016. jún. 7. 05:56
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

(előre is bocsi, biztos lesz olyan márkanév, amit rosszul írok le :) Sorolom lent és mellé írom, hogy 10-es skálán mennyire tartom jónak)

Primer: Rimmel alapozó primer lila tubusos (10), Rimmel alapozó primer piros tubusos (8), Catrice szemhélypúder primer (10)

Alapozó: Mac-ből 2 van (8), 2 féle astor (4), 2 féle pupa (9), Revlon (9), Bourjois (10), eve rocher (10)

Korrektor: Maxfaktor stiftes korrektor (10), Miss sporty (0 - nagyon rossz!) Catrice 5 árnyalatú korrektorpaletta (10), Maybeline aplikátoros korrektor (5)

Púder: Pupa (7), Maxfactor (6), Eve rocher (10), Bourjois (10), NYX (9), Mattító púder essence (10)

Barnító: Rival de loop (10)

Highlighter: Terra Naturi (10)

Pirosító: Rimmel krémes pirosító (2), NYC (8)

Szemhéjpúder: Catrice-ből több van, kb 6 paletta (10), Manhattan-ből is van pár (10), Van néhány H&M-es (5)

Spirál: pupa (10), Eve rocher (6), Catrice (10)

Tus: Miss porty (9), Rival de loop (10)

Rúzs: az összes xar, pedig a fent felsorolt összes márkából van. Kb 20 bd rúzsom van.

+ egy rakás ecset, meg alapozószivacs

2016. jún. 7. 08:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ hasznos volt! Tök jó hogy ilyen sok mindened van!:)
2016. jún. 7. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
19%

Alapozó,korrektor,highlighter,bronzosító,szemöldökceruza,szemöldökpúder,rúzs,szemhélypúder,szempillaspiráll

márkák:MAC,Armani,Channel,Dior,Jeffree Star,NAKED

2016. jún. 9. 17:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. jún. 9. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Helia-D BB krém

Astor Perfect Stay korrektor

Rimmel Stay Matte Púder

Essence Sun Club Bronzosító

Loreal Super Liner Blackbuster szemhéjtus

Astor Lash Beautifier szempillaspirál

És ruhától függően valamilyen rúzs, mostanában a mattra száradó folyékony rúzsokat imádom.

Amúgy ennyi cuccom van, van még 4 szemhéjpúder palettám, még pár szemceruza és tus, de rúzsból rengeteg félém van.:)

2016. jún. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!