Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri drágább, szőrből...

Megéri drágább, szőrből készült sminkecseteket venni, vagy nem oszt, nem szoroz, ha ebayről rendelek egy szettet annyiért, amennyibe egy darab minőségibb ecset kerül?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit rendelsz. Azért az olcsóbb szettek között vannak nagyon gagyik is, és vannak egész használhatók. De azt azért vedd figyelembe, hogy akármit is írnak, a legtöbb csupa szintetikus szőrből van.

Ennek ellenére nem állítanám, hogy megéri az árkülönbözet, elég jó része csak a márkanévre megy. Ha nem vagy profi sminkes, otthoni, átlag felhasználónak szerintem tökéletesek a jobbfajta olcsó készletek. Alap ecsetekből esetleg érdemes megvenni egy-egy drágább, jobb minőséget, ami valódi szőr. Az ebayes daraboknál pedig olvasgass teszteket rendelés előtt.

2014. jún. 12. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ebay-es van, olcsó, MAC utánzatok. Másfél éve rendeltem, azóta használom, semmi gond vele.
2014. jún. 12. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ezeket rendeltem meg 1 hónappal ezelőtt, és nagyon jó minőségűek:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!