Az ebayen rendelt sminktermékek mennyire jók, és mennyire "biztonságosak"? Gondolok itt arra hogy pl a noname rúzs nem üti e majd ki a számat, nem kapok e fertőzést
A minap olvastam valamit a ruzsokrol, ami elgondolkodtatott.
Felteszel vmi ruzst es orak mulva ugye semmi nem latszik belole.
HOVA LETT?
Nem ettel, nem ittal, nem csokoloztal es nem torolted le. Akkor?
Termeszetesen a borod beszivta.
Na most gondolkozz el azon, hgy az ilyen noname shit cuccok mifele vegyszerekbol keszulnek. Kell az neked, hogy a borod ezeket mind beszivja???
Dehogy szívódik be nyomtalanul. Lenyalogatod, ahogy beszélsz, stb.
Amúgy az ebayen is lehet kapni igen márkás dolgokat is, de gondolom most csak a keleti, olcsó cuccokra gondolsz. Nagy részük kb ugyanaz a minőség, mint amit itt megveszel olcsóbb márkát.
Érdemes utána nézni, főleg, hogy ami nekünk no name, mert a hazai piacon nem árulják, náluk még átlagos márka is lehet.
Amúgy nem vagyok nagy bizalommal az ilyen cuccok iránt én se. Egy BB krémet rendeltem, azt nagyon szerettem, mert végre valami passzolt a hullafehér színemhez. :D Plusz rendeltem egy filces tust, amiről csupa jót olvastam, és 1 dollárt megkockáztattam. Aláírom a többi véleményt, tényleg legjobb tus, amit eddig használtam. :D Megjegyezném, hogy mindkettő friss gyártási dátummal, lefóliázva érkezett, ami a drogériás vonalon abszolút nem jellemző.
Azért az ilyen mac és társai utánzatokat nem erőltetném, de ami többek szerint jó, az megér egy próbát talán. :)
Dehogy szívódik be nyomtalanul. Lenyalogatod, ahogy beszélsz, stb. --- a lenyeg, hogy a vegyszer BENNED marad, mindegy hogy beszivodik a borodben vagy lenyeled a gyomrodba
az olcso ruzsok tele vannak mergezo szarokkal... ugye nem ulnel le es ennel meg egy ruzst, mert fuj az milyen mar, de lenyegeben errol van szo, a ruzs amit elhasznalsz az nem tunik el nyomtalanul a kodben hanem benned marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!