Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek rúzs vagy szájfény?

Szerintetek rúzs vagy szájfény?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem hogy szeretnék kipróbálni valami kicsit erőteljesebb színt is mint a sima hidratálók szóval szeretnék venni valamit. Az essence sheer&shine ajakrúzs és a shine szájfény között gondolkodom. Melyiknek mi az előnye/hátránya? Ti próbáltátok már valamelyiket? Vagy jó lenne egy folyékony ajakrúzs? - mert olyat is láttam az essencenél. (15/L)

2016. máj. 18. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Csak a klasszikus rúzsokat javasolnám, nem a zseléseket és sűrű anyagúakat, amelyek könnyen elfolynak, szájfényt pedig nem ajánlom. Mikor annyi voltam, mint te, ilyen rúzsokat használtam, az erőteljesebb színeknek semmi értelme:

[link]

[link]

[link]

Ezek nagyon finom színek és szexisek is.

2016. máj. 18. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Klasszikus rúzsok sokkal jobbak és tartósabbak, szexisebbek, mint a folyékonyak:

[link]

2016. máj. 18. 15:32
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Én a rúzst jobban szeretem. Szerintem kényelmesebb viselni, nem ragad bele a hajam, ha matt rúzsról van szó, akkor még tartós is. A folyékony rúzsok azok általában nagyon tartósak (a jobb fajták simán kibírnak 6-8 órát), viszont rendszerint szárítják az ajkakat. Nem ismerem az essence formuláját, egyébként, drágább árkategóriában a folyékony rúzsok most nagyon kedveltek, és egyébként ha a tartósság a szempont, akkor jók is.

A szájfényeket én személy szerint nem nagyon szeretem, mert nagyon kevés olyan van, amit tényleg kényelmes viselni. A legtöbb ragad, és apró csillámok vannak benne, amik nekem szúrják a számat, meg nem is tetszenek.

2016. máj. 18. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) Akkor inkább a rúzst ajánljátok? Én ezek között gondolkodom:

[link]

[link]

[link]

És azokban a színekben amiket láttok. Vajon túl erős? A három közül melyik lenne a legjobb?

2016. máj. 18. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, inkább rúzs. Én a középső link rúzsát javasolnám, de eléggé függ mástól is. Mennyire vagy fehér/barna, mennyire fehér a fogad, milyen a hajad színe stb, ezek eléggé befolyásolják mennyire áll jól neked az adott szín. Rossmannben lehet kapni ezeket, próbáld meg inkább hogy ott nézed meg mennyire erős is élőben, mennyire passzol hozzád. Esetleg hívd el egy barátnődet, hogy segítsen szerinte melyik előnyös neked és melyik ami túl sok. :)
2016. máj. 18. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen szerintem is az a rúzs lesz! A hajam aranyszőke, viszonylag világos a bőröm (nyáron azért lebarnulok) a szemem meg zöld:) Ezért gondoltam inkább az élénk korallos színre.
2016. máj. 19. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!