Hol tudok sminkecseteket, készleteket, spirált, ceruzát venni, melyiket használjam, mint kezdő?
A dm-re és a Rossmann-ra gondoltam, ti hol veszitek az ilyeneket?
12/L
12évesen még nagyon sehol ne vegyél.
De ha mindenképpen szeretnél sminkelni én a Dm-et ajánlom ott én ott szoktam venni kb mindent.Ecseteket pedig vagy a MAC-ban vagy a Müllerben vegyél,mindkét helyen nagyon jók vannak. :)
Arra gondoltam, hogy a szüleimmel!
TI milyen ecseteket/ecsetkészletet használtok?
Illetve a rúzsból/szájfényből milyeneket?
Légyszi még írjatok! Kell a segítség! Ezek a szempontok:
-dm/Rossmann
-márka
-termék
-ár
Hát a te korosztályodnak az Essence a márkája mert viszonylag olcsó termékei vannak az aktuális tinidivatnak megfelelően.
DM-ben és Rossmannban is kaphatóak. Szerintem 12 évesen még nem kell többezres termékeket vásárolnod.
Itt nézz körül nyugodtan, az árak is fel vannak tüntetve:
Amúgy ebben a korban bőröd problémásságától függően elég egy folyékony alapozó, korrektor, kő púder, esetleg pirosító, szempillaspirál és egy szájfény.
Szia 12 éves leányzó!:)
Szerintem is elég neked egy szempilla spirál, szájfény. max vmi barna szemcerka.
Most lesznek joy-napok, szóval ha jó minőségű cuccot akarsz, akkor csapj le a kuponokra, mert akár 50%.kal olcsóbban is hozzájuthatsz ehhez-ahhoz. Alapozót nem ajánlok, attól hogy valaki pattanásos, nem kell mégjobban eltömítenie a porúsait. Főleg, ha 12éves vagy. Ha nem szeretnél kuponozni, akkor én a rossman lovely/essence márjákát ajánlom, ami olcsó, és jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!