Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 3D műszempilla nyaralásra?

3D műszempilla nyaralásra?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek nyaralás alatt 3D műszempillája? 2 kérdés merült fel bennem:

- mennyire bírja a sós vizet?

- mennyire irritálja a szemet, ha rászárad a sós víz, illetve mennyire kellemetlen fürdőzés közben, hogy ugyebár ezen a dús pillán jobban megáll a víz és még csak meg se tudnám dörzsölni a szemem, hiszen nem akarnám letördelni.

2016. máj. 28. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 3 éve van műszempillám,a víz(csap,édes) túl jó hatással nincsen rá,nekem összeszokott állni,ha (nagyon) vizes lesz utána megszárad és semmi baja(pár csepp víztől meg semmi nem történik),de ne dörzsöld mert kihullik! Viszont nekem a szempilláim a sós vizet nagyon nem bírták. (Egy-két csepptől) semmi gond nem volt,de amikor rendesen víz alá merültem...hát...:) Hullott is ki és egy része összeállva maradt.
2016. máj. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!