Tincses bolti műszempilla tényleg fenntmarad 1-2-3hétig?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm aztmondta ő 3hetente ragasztja újra, másnak is kitart addig? (Ázsiába veszi pedig a tincses pilla es ragasztót )2016. máj. 3. 12:47
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem. Nagyon nagy gyakorlat kell hozzá, és még a legtöbb kozmetikus sem csinálja szépen. A ragasztók minősége meg förtelmes tud lenni. Ajánlom a drágább (5000 feletti) műpillákat, ha már nagyon akarod. de én először kozmetikussal csináltatnék a helyedben, akkor már látod, mit hogyan kell. Nekem egyszer volt tartós pillám, őgy értem, hogy estére is fenn maradt, és a természetes növés miatt lettt egy lenövésem. Kb pislogtam egyet és szelet éreztem. Szerintem 10 nap a max, amit bír egy ilyen ha minőségi és jól van feltéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!