Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől van ez? (Magyarázat lent)

Mitől van ez? (Magyarázat lent)

Figyelt kérdés
Ha felkenek pl:alapozót,korrektort de még púdernél is előfordul az hogy az arcomnál nem sima felület lesz hanem hogy is irjam száraz hatású,amikor ilyen kis bőr darabkák lennének ott,remélem hogy tudjátok mire gondolok mert nem tudom összefoglalni:s az arcomra szoktam rakni krémet hogy ne legyen száraz de pattanásos vagyok más lányoknak is aknés az arcuk de náluk ezt az eredményt nem láttam:/ Mit tehetnék?mert ugye igy jobban is látszódik hogy van rajtam smink.Aki tud válaszolni annak előre is köszönöm:)

2016. máj. 20. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

Nem lehet, hogy sokat kensz fel? Néha velem is előfordul hasonló, de kicsit megtörölgetem törlőkendővel és el is tűnik.

2016. máj. 20. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szoktál arcradírt használni? Szerintem az megoldaná.
2016. máj. 20. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott ilyen lenni, úgy küszöböltem ki, hogy éjjelre egy nagyon zsíros krémet tettem fel, reggel pedig gyengéden megmostam majd egy könnyű hidratáló és erre az alapozó. Szerintem az lehet a baj, hogy az én bőröm normál, az arctisztítóval szárazzá válik de az alapozóm pedig zsíros bőrre van. Lehet nálad is ez a gond, próbálj ki egy hidratálós alapozót vagy BB-t.
2016. máj. 20. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

1.sokat teszel

2. Rossz minőségű az alapozó

3. Vízhiányos, szeborrheás a bőröd.

Használj jó minőségű termékeket, és tedd rendbe a bőröd. A smink is a szép bőrön mutat.

2016. máj. 20. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!