Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Spiderbite piercinget szerinte...

Spiderbite piercinget szerintetek szúrhatok csak simán vízszintesen?

Figyelt kérdés

[link]

erről lenne szó,ha valaki nem tudná:)

tehát úgy gondoltam hogy simán a bőrbe vízszintesen átszúrni,közepes mélységűen...szerintetek?

2010. ápr. 9. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. =) Nagyon jól néz ki. ;)
2010. ápr. 9. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
hát próbáld meg.de én nem kisérleteznék az arcomon.sztem kérdezz meg 1 szakembert
2010. ápr. 9. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 9. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
huu ez nagyon vagany...szerintem nyugodtan..
2010. ápr. 11. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:

sztem nem néz ki jól, de ha akarod csináltasd meg egy szakemberrel, mert ha elb@szod ott marad az arcodon a nyoma egész életedben:S

21/L

2010. ápr. 11. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

nem szoktam "szakemberhez" menni,feleslegesen kidobnék 3-4 ezer ft-ot azért amit énis ugyanúgy megtudok csinálni:)

egyébként szúrtam már magamnak,úgyhogy a szúrással nincs gond.csak gondoltam megkérdezem,hogy szerintetek lehetséges-e.ha rászánom magam,hogy megpróbáljam,meg beszerzek egy tűt,megírom,hogy mi lett:D

2010. ápr. 11. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

persze,tudod magadnak...csak félre ne szúrd :)

Egyébként fiu vagy?:P És emo?

2010. ápr. 11. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
egyébként lány,és nem:D
2010. ápr. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!