Ez a smink ballagásra nem erős? Mert ilyet szeretnék ballagásomkor csináltatni, csak nem iylen rúzzsal, hanem bőrszínűvel
Nefoglalkoz velük! :) Szerintem nagyon szépleszel!!
:)
22l
tegnap 22:10-es vagyok.
09:07-es :Te ezt meg honnan veszed,hogy nem ráncosít?? Szerinted jó az arcodnak ha 2 kg vakolat van rajta?? Már bocs de inkább te vagy a eszetlen és nem én...
-.-' Inkább tanulj meg olvasni..azt írta a kérdező,hogy a mindennapokban is ilyen erős sminkben járkál ő is,meg mindenki más a környezetében.
Hát sminkeljél.. annyira nem tud érdekelni hogy teszed tönkre az arcod..-.-
15 évesen szerintem elég lenne egy szolidabb smink is,és a ballagás nem erről kéne,hogy szóljon!
Szerintem erős a smink egy ballagásra,majd ,ha középsuliból ballagsz,akkor lehet ilyen sminked,de álcsiból ballagásra szerintem túlzás!
És lehet magyarázni,kedves GYEREKEK,de azért nem igazán szeretem,ha egy taknyos 14 éves pattog!
9.36 inkább te tanulj meg olvasni. ezt írta:
"Én is most fogok ballagni,de ez a smink egyszerűen szörnyű és túlzás! Evvel csak azt éred el,hogy 10 év múlva olyan ráncos leszel mint egy 50 éves!
14/L"
ez nem a mindennapokra vonatkozott, hanem a ballagásra....
nem az előbb irtam h nem 14 vagyok, hanem 15..baszod -.-.
És taknyos a jóédes ...
De most mi a ...-tól pattognék? csak kérdeztem. :/
Amúgy a mult évben si a ballagáson a ballagókon ilyen erős smink volt. És szerintem ez évben sem lesz máshogy, mivel a mostaniak is valahogy úgymondja.. kicsit zizik, és az ilyen dolgokat szeretik. Én csak nemakarok kilógni a sorból és hülyén kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!