Ez a smink ballagásra nem erős? Mert ilyet szeretnék ballagásomkor csináltatni, csak nem iylen rúzzsal, hanem bőrszínűvel
2010. ápr. 9. 17:44
11/49 A kérdező kommentje:
De azt hozzákell tenni hogy az iskolánkban (hétközban ) így rohangálnak.Kb ilyen erős sminkel.
2010. ápr. 9. 22:02
12/49 anonim válasza:
Szerintem még a középsulis ballagásra is erős, de általános iskolában...gáz.
13/49 anonim válasza:
Én is most fogok ballagni,de ez a smink egyszerűen szörnyű és túlzás! Evvel csak azt éred el,hogy 10 év múlva olyan ráncos leszel mint egy 50 éves!
14/L
14/49 anonim válasza:
Ez a smink minden jóérzésű emberben visszatetszést kelt. Nemcsak 14 éves, de még 18 évesen is borzasztó. A kimázoltság és a háromcentis vakolatréteg mindig is inkább nevetséges volt, mint szép.
15/49 anonim válasza:
"Evvel csak azt éred el,hogy 10 év múlva olyan ráncos leszel mint egy 50 éves! "
neked is sok eszed van...
16/49 anonim válasza:
Hány éves vagy, utolsó? Nem lehetsz több 14-nél te sem...
17/49 anonim válasza:
Egy ballagás nem arra való,hogy mutogassad magad!
Szerintem szolidabb illene rá!
Esetleg majd ,ha lesz bankett,oda kend ki magad így:)
18/49 anonim válasza:
miért ne lennék több 14-nél? mert tudom, hogy ha egyszer kisminkeli magát, nem lesz ráncos?? 21l
19/49 anonim válasza:
14 évesen szerintem ez sok.18 évesen már oké.És attól még,hogy más így rohangál hétköznap,neked nem kell így kinézned.
20/49 A kérdező kommentje:
am..nem 14 vok,hanem 15.Nemrég töltöttem be.De most nemértem.Miért is gáz ez a smink egy ilyen idősre mint én? Ma nem lehet mást látni minthogy a városban is így rohangálnak.Sőt még kihívóbban.Nemtom miért olyan felháborító ha é egy alkalomra ilyen smiket csináltatok magamnak.
2010. ápr. 10. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!