Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a smink ballagásra nem...

Ez a smink ballagásra nem erős? Mert ilyet szeretnék ballagásomkor csináltatni, csak nem iylen rúzzsal, hanem bőrszínűvel

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 9. 17:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem erős:)Mondjuk én nem bőrszínű rúzzsal csináltatnám,hanem valami nem túl erős rózsaszínnel,de te tudod:)
2010. ápr. 9. 17:50
 2/49 anonim ***** válasza:
100%
sztem szupi lenne és a rúzs is szupi lenne hozzá
2010. ápr. 9. 18:04
 3/49 anonim ***** válasza:
26%
Ha tényleg úgy akarsz kinézni, mint Britnyi béjbi, akkor hajrá. Állhatsz ki a főút mellé...
2010. ápr. 9. 18:23
 4/49 anonim válasza:
Azért arra figyelj,hogy nem mindenkinek áll jól egyfajta smink:D Lehet a te arcod teljesen más, és ha nem lesz jó, tényleg csak k.rvásan fogsz kinézni tőle.. én azt ajánlom, hogy csináltass egy próbasminket, ha még nem csináltattad, próbáltad meg persze, mert az is lehet, hogy már igen.. amúgy ballagásra, mivel az alkalom, és ez alkalmi smink, szerintem nem erős. Meg lehet csinálni szépen:) hajrá!
2010. ápr. 9. 18:38
 5/49 anonim ***** válasza:
94%

na gratulálok, egyből ku*va, aki sminkel :D és attól, hogy macska szemet fest magának, még nem fog úgy kinézni, mint britney.. IQ fighter...

nyugodtan csináltasd, szerintem szép. rúzs lehet valami halvány jégrózsaszín :)

2010. ápr. 9. 18:55
 6/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit vastag a szeme körül a fekete, ha kevesebb lenne jobb lenne.

Rémélem nem vagy túl érzékeny, sírós típus, mert nálunk tavaly minden második lánynak teljesen szétfolyt a sminkje.

2010. ápr. 9. 18:57
 7/49 anonim ***** válasza:
Középiskolás ballagás ugye?
2010. ápr. 9. 19:24
 8/49 A kérdező kommentje:
Nem.ez még általános. És nemállt szándékomban k.-nak kinézni, csak ez az egyetlen normális smink amit idáig találtam.Amúgy köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 9. 20:52
 9/49 A kérdező kommentje:
ja, és nem is akarok ugy kinézni mint Britney
2010. ápr. 9. 20:52
 10/49 anonim ***** válasza:
Úristen egy 14 éves lány (már ha annyi vagy...) ne csináltasson ilyen sminket könyörgöm! Max vmi sokkal természetesebbet, ez naon erős lenne >.<
2010. ápr. 9. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!