Nem lesz semmi baja?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy mikor vége van a sulinak még aznap elmegyek tenni köldök piercinget hogy minél hamarabb annál gyorsabban gyógyuljon . a suli június 12. lesz vége *asszem :S :D* és augusztusba meg mennék a tengerre de ha nem megyek be a vízbe úgy ugye nem lesz semmi baja nem? meg avval hogy lehet zuhanyozni vagy fürdeni? és azt szeretném még kérdezni hogy a köldökön kívül még aznap még tehetek pl. orr piercinget ? vagy hip piercinget?vagy mindkettőt :))?
2010. ápr. 9. 01:09
 1/6 anonim ***** válasza:

A köldök piercing gyógyulási ideje 2hét,tehát ezalatt nem mehetsz szolizni,strandolni.Ha letelt a 2hét nyugodtan fürödhetsz strandon,akár tengerparton:)

Én fürödtem is,zuhanyoztam is vele és nincs semmi baja pedig nekem kettő van.

Persze nyugodtan rakathatsz orr piercinget,viszont én a hip piercinget nem ajánlom,mert olyan helyen van,ahol sok sérülés érheti,könnyen kiszakadhat és a bőröd hamar kilökné,tehát nem érdemes oda csináltatni,max microdermalból :)

Remélem segítettem.

2010. ápr. 9. 01:29
 2/6 A kérdező kommentje:
igen köszönöm szépen :D +1 :)
2010. ápr. 9. 01:36
 3/6 A kérdező kommentje:

a microdermal az milyen ?:d

ugyan olyan? az jobban fáj?:S

és mikor megyek mit mondjak ,csak úgy simán h egy microdermal hip piercinget akarok? :P

bocsi h ennyit kérdezősködök :$

2010. ápr. 9. 01:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia:)Szerintem mutasd meg hova akarod azt a Hip izét:P

Nemkell szaknyelven mondani,megmutatod hova szeretnéd és ők tudják:)

2010. ápr. 9. 02:03
 5/6 A kérdező kommentje:

sya :)

akkor jó :DD és köszi hogy írtál :) +1 :)

2010. ápr. 9. 02:19
 6/6 anonim válasza:
A tengervíz gyorsítja a gyógyulást. szerintem nyaralás elött csináltasd.
2010. ápr. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!