Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem lesz semmi bajom ha...

Nem lesz semmi bajom ha mégegyszer átszúrom a fülem?

Figyelt kérdés
Az egyik fülemben két lyuk van, de a mésodik beforrt. A helyét lehet látni egy kicsit, de nem tudom átszúrni a fülvealót rajta.:S Lesz valami bajom hogy ha én itthon újra átszúrom?
2010. dec. 30. 00:30
 1/6 just.me ***** válasza:

Bajod nem lesz, csak jobban fog fájni, mint amikor simán átszúrod.

Ezt tapasztalatból írom, nem a levegőbe beszélek.

Én 15 öt szúrtam magamnak, és nem eggyel megjártam már hogy beforrt azalatt a pár nap alatt ameddig kivettem a fülbevalót, olyankor újraszúrtam. És semmi bajom-élek.

Arra vigyázz, hogy NE ferdén szúrd, mert akkor nagyon sokszor begyulladhat. És fertőtlenítő és gyulladáscsökkentővel kenegesd (pl. Tetrán, nekem sokat segített), és STERIL TŰVEL. :)

2010. dec. 30. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:
jobban teszed ha elmesz olyanhoz aki ert a fulkiszurashoz.
2010. dec. 30. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szúr újra, csak vigyázz, hogy steril legyen a tű, alaposan mosd meg a kezed, a fülbevalót meg áztasd alkoholba. :) És próbáld meg ne ferdén szúrni.

Én is magamnak szoktam szúrni a fülem, eddig ~20 alkalommal szúrtam át, de csak 7 lyukba tettem ténylegesen fülbevalót. Semmi bajom, szépen gyógyulgatnak, egyik sem gyulladt be. :)

Csak ügyesen. :)

2010. dec. 30. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mint a három válaszolónakk.:))

És lenne még egy kérdésem.. Nagyobb tűvel szúrjam át mint amekkora a fülbevaló, vagy ugyan akkorával?

2010. dec. 30. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Én mindig rózsaszín végű injekciós tűvel szúrom, és vékony orvosi fém fülbevalót teszek bele. Tehát nem gyógyfülbevalót vagy mi a franc az, amivel lövik. A lényeg, hogy ne legyen vastag a fülbevaló szára, mert nem fog belemenni. :D
2010. dec. 30. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Éppen most szúrtam át..

Lefagyasztottam egy kicsit aztán átszúrtam. először alif akart átmenni a fülem hátuljám.. Pont feladni készültem és átment. Egyáltalán nem fájt. Aztán belraktam az ezüst kis fülbevalómat. És lefertőtlenítettem alkohollal. Jól sikeült.:))

Most egy kicsit fáj. Olyan mint ha égne.. És piros is.://

Köszönöm mindenkinek aki írt.:))

2011. jan. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!