Nem lesz semmi bajom ha mégegyszer átszúrom a fülem?
Bajod nem lesz, csak jobban fog fájni, mint amikor simán átszúrod.
Ezt tapasztalatból írom, nem a levegőbe beszélek.
Én 15 öt szúrtam magamnak, és nem eggyel megjártam már hogy beforrt azalatt a pár nap alatt ameddig kivettem a fülbevalót, olyankor újraszúrtam. És semmi bajom-élek.
Arra vigyázz, hogy NE ferdén szúrd, mert akkor nagyon sokszor begyulladhat. És fertőtlenítő és gyulladáscsökkentővel kenegesd (pl. Tetrán, nekem sokat segített), és STERIL TŰVEL. :)
Nyugodtan szúr újra, csak vigyázz, hogy steril legyen a tű, alaposan mosd meg a kezed, a fülbevalót meg áztasd alkoholba. :) És próbáld meg ne ferdén szúrni.
Én is magamnak szoktam szúrni a fülem, eddig ~20 alkalommal szúrtam át, de csak 7 lyukba tettem ténylegesen fülbevalót. Semmi bajom, szépen gyógyulgatnak, egyik sem gyulladt be. :)
Csak ügyesen. :)
Köszönöm mint a három válaszolónakk.:))
És lenne még egy kérdésem.. Nagyobb tűvel szúrjam át mint amekkora a fülbevaló, vagy ugyan akkorával?
Éppen most szúrtam át..
Lefagyasztottam egy kicsit aztán átszúrtam. először alif akart átmenni a fülem hátuljám.. Pont feladni készültem és átment. Egyáltalán nem fájt. Aztán belraktam az ezüst kis fülbevalómat. És lefertőtlenítettem alkohollal. Jól sikeült.:))
Most egy kicsit fáj. Olyan mint ha égne.. És piros is.://
Köszönöm mindenkinek aki írt.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!