A műszempilla meddig marad fenn? Ha leszedem, utána még fel lehet használni mégegyszer?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! :D Ki szeretném próbálni, milyen a műszempilla, de fogalmam sincs hogy "működik" pl. mennyi ideig lehet fennt meg ilyenek :S2009. okt. 3. 11:13
1/5 anonim válasza:
hát van egy csomó féle.milyet akarsz?
amúgy addig van fent amég te akarod,csak jól rá kell rakni:D és persze után még használhatod amikor csak akarod(:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :D Még nem tudom milyet akarok amúgy :D Majd még eldől :)
2009. okt. 7. 14:45
3/5 nicol90 válasza:
ha soros szempillát akarsz azt általában alkalmakra tudod csak viselni miután leszeded újrahasználhatod addig míg nem látod azt,hogy tönkrement és használhatatlan!Ha ügyes vagy ezt otthon magadnak is feltudod rakni!
Ha állandót akarsz viselni a mindennapokra arra pedig a tincses szempillát tudom ajánlani(ezt használom én is) mert ez tartósabb mint a soros!Ha vigyázol rá akkor akár 3-4 hétig is hordhatod!Ezt kozmetikus tudja csak szép esztétikusan felragasztani és elégé olcsónak mondható mert az ára attól függ,hogy hány tincset rak fel!Én általában 600ft fizetek és havonta egyszer kell mennem!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. okt. 7. 20:40
5/5 anonim válasza:
ha sorosat raksz fel, utána ne spirálozz (inkább előtte), mert akkor nem tudod mégegyszer felhasználni a műszempillát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!