Mit tegyek? Pizsiparty!
Az van, hogy meghívtak egy pizsipartira a menőbb lányok az osztályból. Csak az a baj, hogy nagyon pattanásos bőröm van, és félek hogy le kell mosnom a sminkem. Szempillasprirál nélkül nagyon ijesztő vagyok. Attól félek, hogy ha lemondom akkor kiközösítenek és engem fognak majd cikizni. Viszont ha elmegyek és lemosom és meglátnak úgy, akkor is tuti cikizni fognak. :( Arra gondoltam, hogy akkor nem veszik észre, ha nem mosom le. Itthon is alszok néha sminkben. Csak félek, hogy reggelre nagyon elkenődne, szerezzek be egy erős sminkfixláló spray vagy mit?
Tanácsokat várok! :(
16/L
Nekem nem kellenenek ilyen "baratok"
Felszinesseg pls
Megkoszonni meg most se tudja, csak lepontoz
Degaaaaz:""D
A tanacsom az, h ne sminkeld magad, egyel sok nyerset es aludj ejszaka partizas helyett.
Tudom hogy nem fogadod meg mert az irasodbol kiderult hogy az onbizalmad egyenlo a nullaval. A meno lanyokat tudod mi teszi menove? Nem, nem a sminkjuk. Az onbizalmuk. Ha neked nincs, nem fog segiteni a smink se, a pizsamaparty se, sorry de ez van.
Húha, öribarik lettetek. Szupcsi!
Ha már nekik annyi eszük van, hogy sminkben alszanak, te ne tedd. Vagy tedd, de akkor viseld majd a csúnya arcbőr következményeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!