Mit tegyek? Pizsiparty!
Az van, hogy meghívtak egy pizsipartira a menőbb lányok az osztályból. Csak az a baj, hogy nagyon pattanásos bőröm van, és félek hogy le kell mosnom a sminkem. Szempillasprirál nélkül nagyon ijesztő vagyok. Attól félek, hogy ha lemondom akkor kiközösítenek és engem fognak majd cikizni. Viszont ha elmegyek és lemosom és meglátnak úgy, akkor is tuti cikizni fognak. :( Arra gondoltam, hogy akkor nem veszik észre, ha nem mosom le. Itthon is alszok néha sminkben. Csak félek, hogy reggelre nagyon elkenődne, szerezzek be egy erős sminkfixláló spray vagy mit?
Tanácsokat várok! :(
16/L
Ja, és ne aggódj. Tudják, hogy pattanásos vagy. Ha alapozó van rajtad, akkor is látszik.
Inkább el kéne menned kozmetikushoz, hogy rendbe rakja az arcod. A sminkkel csak rontasz a helyzeteden.
ha ilyen a bőröd, és még sminkben is alszol valamikor, akkor ne lepődj meg ha nem jön rendbe a bőröd.
de egyébként akkor már azt az éjszakát is kibírod anélkül hogy lemosnád.
Szempillaspiral nem hiszem h sokat valtoztatna a szepsegeden:"""D
Mekkora hulyesegg
Van egy jo otletem
Mosd le, es estere tegyel ra vmilyen kremet, pl. Sudocrem, hogy eltakarja a patikat(mivel feher)
Igy azt mondhatod h hidratalas miatt tetted magadra
A szempilladat meg gindoritsd be szempillagondoritovel, hatha ugy jobban erzed magad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!