Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak ha maszkos...

Mit csináljak ha maszkos hatású az alapozóm?

Figyelt kérdés
Amikor felkenem, látszik hogy le vagyok alapozva, olyan szemcsés vagy hogy mondjam. (Miss Sporty So Clear) Mit lehet vele csinálni?

2016. máj. 2. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Rendesen tisztítod az arcod, hidratálsz előtte?
2016. máj. 2. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Dobd ki, és vegyél minőségi termékeket. Azért ha más nem is legalább amit a bőrödre kensz legyen normális. Minimum Bourjois szintűt keress.
2016. máj. 2. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó alapozói a cliniquenek,vichynek vannak. Mondjuk van akin minden maszk hatású,ha nagyok a pórusok. Nekem is ilyen bőröm van.
2016. máj. 2. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen a bőröd alatta? Szép sima, le van radírozva, hidratálva stb stb stb?

A M. S. nem a legjobb fajta...

Én ezer éve alapozót használok, és most találtam meg azt ami szépen fed, tartós és nem maszk hatású ennek ellenére sem.

Felsőbb kategóriás terméket keress szerintem.

Nem kell 15 ezret kiadni érte. Én pl most Revlont használok, az 3000 Ft és sokkal jobb mint egy 5000 Ft-os L"oreal. De ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia!

2016. máj. 2. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Miss Sportynak eddig csak a szemhéjtusa vált be, de az nagyon.

Nekem alapozóból a Catrice vált be, ami még nem drága, de jó. (2ezer kb.)

2016. máj. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!