Az alapozóm látszik. De úgy, mintha a bőröm hámlana. Help?
Hát, a primerekkel nekem sok bajom van, egy csomó "kukacosodik" az arcomon.
Arctisztítás, hidratáló (géles), napfényvédő, és erre az alapozó. Nekem ez vált be.
nem hiszem, hogy azzal lenne baj, hogy túl sok cuccot használsz.
nem alkoholos valamelyik ezek közül? mivel mosod az arcodat? szappan, vagy ha arclemosó, akkor szulfátot tartalmaz? nekem akkor szokott hámlani a bőröm, ha alkoholos krémet, szérumot vagy alapozót, szulfátos cuccot vagy szappant használok, és persze csak akkor látszik, ha felteszem az alapozót. ha ettől van, hidratálhatok bármennyit, nem tűnik el.
szóval nézd át, amiket használsz, ott lesz a hiba.
Köszi mindenkinek! :)
Bio arcradírt/lemosót használok, se alkohol, se illatanyagok, se szappan tudtommal nincs bennük.
Végül úgy oldottam meg, hogy van egy pórustisztító maszkom ami megszilárdul és aztán lehúzható(mint egy pórustapasz). Egy ázsiai youtuber ajánlotta anno a videójában és aztán rendeltem ebayről.
Mert amúgy elég sok problémám van a mitesszerekkel.
:/
Szóval radíroztam, pórustisztítottam és aztán a nivea egy olyan krémét használtam, ami primer is egyben és rá a rimmel alapozóm. Úgy okés volt. :)
Legalább is a randit kibírta hámlás nélkül.
Arra gyanakszom, hogy a radírom nem elég hatékony. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!