Miért csillog az alapozóm? Ez mitől lehet?
Maybelline affinitone
E vitamin van benne és azt hiszem argán olaj
és csillog, de nem úgy, hogy csak fénylik és ha rakok rá arc púdert már jó
hanem úgy csillod, mintha csillámport kevertem volna bele
vagy hasonlóan
és nem értem az okát
barátnőmnek azt mondja, hogy ugyan ilyen alapozója van
és neki nem csillog, de az enyém igen, megnéztem hátha az ecsettel lehet baj, vagy az arcpúderemmel, de egyikkel sem, mert mindig ezeket használtam és sosem tapasztaltam ezt
majd megvettem ezt az alapozót
belenéztem az tükörbe és azt vettem észre, szó szerint csillog az arcom
Vannak olyan alapozók, amiben raknak csillámot, hogy "üdébbnek" tűnjön az arc, én valami L'oreal alapozóval jártam így. Ez még akár árnyalatonként is változhat, lehet a barátnődében azért nem volt.
Egyébként tiszta ecsettel dolgoztál?
Mármint így csillog? :DDDD
Nem próbáltam még ezt a fajta alapozót, de ha másnak ugyanez nem csillog, akkor valószínűleg nem az összetétele okozza. (vagy a másik nem vette észre)
Ebben az esetben valami krémet nem használsz az arcodra? Vagy az ecsetedet nem használtad mondjuk más csillogó szemhéjpúder vagy egyéb eloszlatására?(vagy a húgod nem vette kölcsön titokban? :D)
az alapozót mindig ujjal viszem fel, mert szerintem úgy lesz a legszebb a hatás
és az ecsetet meg csak az arcpúdernek használom
egyébként nem vagyok benne biztos sajnos, hogy ugyan olyan alapozót használ, mint amit én vettem
lehet hasonló volt és azt mondta neki is ilyen van
és nem vette kölcsön senki :D erre mindig figyelek
és kipróbáltam, hogy a régi alapozómat felkentem az egyik kezemre a másikra meg az újat
és lekentem ugyan azzal a púderrel és csak az új alapozó csillogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!