Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért csillog az alapozóm? Ez...

Miért csillog az alapozóm? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Maybelline affinitone

[link]

E vitamin van benne és azt hiszem argán olaj

és csillog, de nem úgy, hogy csak fénylik és ha rakok rá arc púdert már jó

hanem úgy csillod, mintha csillámport kevertem volna bele

vagy hasonlóan

és nem értem az okát

barátnőmnek azt mondja, hogy ugyan ilyen alapozója van

és neki nem csillog, de az enyém igen, megnéztem hátha az ecsettel lehet baj, vagy az arcpúderemmel, de egyikkel sem, mert mindig ezeket használtam és sosem tapasztaltam ezt

majd megvettem ezt az alapozót

belenéztem az tükörbe és azt vettem észre, szó szerint csillog az arcom

2016. febr. 5. 17:16
 1/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Vannak olyan alapozók, amiben raknak csillámot, hogy "üdébbnek" tűnjön az arc, én valami L'oreal alapozóval jártam így. Ez még akár árnyalatonként is változhat, lehet a barátnődében azért nem volt.

Egyébként tiszta ecsettel dolgoztál?

2016. febr. 5. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Mármint így csillog? :DDDD

[link]

Nem próbáltam még ezt a fajta alapozót, de ha másnak ugyanez nem csillog, akkor valószínűleg nem az összetétele okozza. (vagy a másik nem vette észre)

Ebben az esetben valami krémet nem használsz az arcodra? Vagy az ecsetedet nem használtad mondjuk más csillogó szemhéjpúder vagy egyéb eloszlatására?(vagy a húgod nem vette kölcsön titokban? :D)

2016. febr. 5. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:

az alapozót mindig ujjal viszem fel, mert szerintem úgy lesz a legszebb a hatás

és az ecsetet meg csak az arcpúdernek használom

egyébként nem vagyok benne biztos sajnos, hogy ugyan olyan alapozót használ, mint amit én vettem

lehet hasonló volt és azt mondta neki is ilyen van

és nem vette kölcsön senki :D erre mindig figyelek

és kipróbáltam, hogy a régi alapozómat felkentem az egyik kezemre a másikra meg az újat

és lekentem ugyan azzal a púderrel és csak az új alapozó csillogott

2016. febr. 5. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
zsíros a bőröd.
2016. febr. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!