Tussal hogyan huzzam ki a szememet?
Figyelt kérdés
Vettem egy tust, de nem tudom szepen megcsinalni vele a sminkemet. Sokszor tul vastag a szemem folott a csik, arrol nem is beszelve, hogy a 2 cicafarok soha nem egyforma...2016. ápr. 16. 11:58
1/1 anonim válasza:
Nézz videókat youtube-on (eyeliner tutorial, cat eye, winged eyeliner), ha nem is tudsz angolul, azért láthatod, hogy mit hogy csinálnak. Próbáld ki a celluxos megoldást, ha sikerül egyformán felragasztanod mindkét szemedhez, akkor elvileg egyformának kell majd lennie. Kezdőknek a filces tust könnyebb kezelni, mint a folyékonyat, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!