Ha nagyobbítani szeretném a szememet, akkor melyik részét húzzam ki szemceruzával?
Szerintem jol csinalod, de nagyban fugg attol is, hogy milyen formaju a szemed.
Itt egy video ahol kifejezetten kis szemuekenk, illetve akiknek kicsi a tavolsag a szemuk es a szemoldokuk kozott mutatja meg h hogy kene csinalni.
http://www.youtube.com/watch?v=xGSlSScajpQ
A 2. perctol van az attrakcio addig csak a blabla angolul.
Nekem pl kifejezetten kisebbiti a szemem ha alul is kihuzom a nedves reszt.. tehat ha sotettel korbehuzom a szemem mindenhol.
Az viszont jol nez ki, ha a belso szemzugot alul felul, tehat a konnycsatorna kornyeket nagyon vilagos a tobbi szinnel harmonizalo szemhelypuderrel bekenem. Altalaban ugy szoktam hogy ezt a reszt kihuzom feher szemcerkaval elmaszatolom es ra feher vagy rozsaszines, barackszinu, homokszinu ilyesmi szinek nagyon vilagos arnyalata, lehetoleg kicsit csillamos nem teljesen matt.
Az is segit ha az orcadra a pirosito melle az orrod feloli oldalra vilagosabb alapozot raksz. Marmint a szemed ket sarka es az orrcimpad szele altal kozrefogott haromszogbe.
Huhh ez kicsit komplikalt lett, de talan ertelmezheto :P
Az elejen ugy csianltam, hogy kifestettem magam, lefenykepeztem es tobbfele sminket egymas melle rakva konyebb volt eldonteni, hogy melyik a befuto, melyiknel tunik nagyobbank a szemem/nez ki jobban.
Remelem tudtam segiteni!
Kellemes kiserletezest!
találtam egy jó képet:) valahogy így megcsinálod akkor a nagy szem garantált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!