Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes venni Guerlain Chanel...

Érdemes venni Guerlain Chanel Dior Bobbi Brown stb. rúzst, púdert, szemhéjpúdert, pirosítót, szempillaspirált?

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
40%
Nekem vannak ilyen márkájú termékeim, de az az igazság, hogy nem tudnak többet, mint egy fele annyiba kerülő.
2016. márc. 19. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy Chanel rúzsom van, a nővérem kapta és én meg megkaptam tőle. Szerintem sem egy olyan nagy durranás. Persze jó minőségű tartós, de ezt olcsóbb jobb márkák termékei is adják. Én szeretem nagyon az essence az avon és a rimmel termékeit, nekem az is megfelel, persze lehet hogy a chanel jobb, de én nem fizetném ki a már említett márkák árának a 10-szeresét érte.
2016. márc. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!