Mondjatok légyszi olyan szempillaspirált ami HOSSZABBIT és VIZALLO ha lehet ne legyen nagyon drága?
Első vagyok.Azt a kommentet egy évvel ezelőtt írtam,borzalmas helyesírással,ékezetek és mondatvégi írásjelek használata nélkül.Mégegyszer elnézést! :D
Amit most tudok ajánlani szempillaspirált,az nem vízálló elvileg,de most nemrég ültem egy vizes hullámvasúton,és ott az arcomba ömlöttb 40L víz,és mégsem jött le.
Azt hiszem Rimmel Wake me up a spirál neve,(a világos zöld fajta.)Az ecseteket,amikből nincsen sok,pontosítva van egy a szemöldökömhöz meg a pirosítóhoz.Nekem a sminkelés kimerül a szempillaspirálnál a szemöldökkitöltésnél és a pirosítónál,meg a korrektorozásnál,a korrektor nagy segítség a fáradt szemre,a bőröm meg olyan fehér,hogyha problémás lenne a bőröm nem találnék olyan világos alapozót hozzá,ezért kell egy kis élet az arcomra :D,én ecsettisztító folyadékkal tisztítom,de a babasampon is teljesen megfelel a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!