Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet jó minőségű és nem...

Hol lehet jó minőségű és nem drága szempillaspirált és szemceruzát venni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Avon, valamint rossmannba jó akciók szoktak lenni és én akkor veszek.
2010. aug. 27. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 27. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Én az essence-nél vettem jó cuccokat, pl. 800 Ft-ért szempillaspirált és 400 Ft-ért szemceruzát, nem leárazva. És szerintem eléggé jó minőségűek. Jó, monjuk nem egy egészestés, áttáncolt bulira, mert akkor azért elkenődik, de mindennapra nagyon jók.
2010. aug. 27. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is Avonból tudom ajánlani a SuperCurlacious-t. Rendkívül makacs szempilláim vannak, és (tanácsadónő lévén) a létező összes avonos szempillaspirállal próbálkoztam. Ez a spirál két rétegben durva dolgokat művel. A többi avonos spirál szerény véleményem szerint sz.rt sem ér :)
2010. aug. 29. 18:01
 5/9 anonim válasza:
DM
2010. aug. 29. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is az essencet ajánlom.

A szempillaspirálok nagyon jók,és 800ft körül vannak.

Volt,hogy 20 órán keresztül rajtam volt,nappal,és éjszaka buliban,nem kenődött.

Szemceruzát nem tudok sajnos ajánlani,mert nem használok,tapasztalatom szerint egy idő után mindegyik elkenődik.

2010. aug. 29. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Furán fog hangzani, de a Sárkány centerben egy különálló résznél van egy drogéria, nem messze a bejárattól. Ott nagyon jó dolgok vannak, olcsón (eredetik). Loreal szempillaspirált vettem ott kb 1000Ft-ért. Minden más is olcsó :)
2010. aug. 29. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is az Essence-t és az avont ajénlom. Szemceruzából inkább az Essence jobb, spirálból én nagyon szeretem az Avonos Super Shock-ot.
2010. aug. 29. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a legjobb szemceruzáimat az aluljárókban, piacokon, kínai vegyesboltokban vettem. Eden nálam bevált. Alapozóból nem kockáztatom ezt a szintet, de ahogy észrevettem, semmivel sem rosszabb a "noname" szempillaspirál vagy szemceruza a drága, márkás daraboknál (teszteltem).
2010. aug. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!