Hol lehet jó minőségű és nem drága szempillaspirált és szemceruzát venni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 13:04
1/9 anonim válasza:
Avon, valamint rossmannba jó akciók szoktak lenni és én akkor veszek.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 27. 13:11
3/9 anonim válasza:
Én az essence-nél vettem jó cuccokat, pl. 800 Ft-ért szempillaspirált és 400 Ft-ért szemceruzát, nem leárazva. És szerintem eléggé jó minőségűek. Jó, monjuk nem egy egészestés, áttáncolt bulira, mert akkor azért elkenődik, de mindennapra nagyon jók.
4/9 anonim válasza:
Én is Avonból tudom ajánlani a SuperCurlacious-t. Rendkívül makacs szempilláim vannak, és (tanácsadónő lévén) a létező összes avonos szempillaspirállal próbálkoztam. Ez a spirál két rétegben durva dolgokat művel. A többi avonos spirál szerény véleményem szerint sz.rt sem ér :)
6/9 anonim válasza:
Én is az essencet ajánlom.
A szempillaspirálok nagyon jók,és 800ft körül vannak.
Volt,hogy 20 órán keresztül rajtam volt,nappal,és éjszaka buliban,nem kenődött.
Szemceruzát nem tudok sajnos ajánlani,mert nem használok,tapasztalatom szerint egy idő után mindegyik elkenődik.
7/9 anonim válasza:
Furán fog hangzani, de a Sárkány centerben egy különálló résznél van egy drogéria, nem messze a bejárattól. Ott nagyon jó dolgok vannak, olcsón (eredetik). Loreal szempillaspirált vettem ott kb 1000Ft-ért. Minden más is olcsó :)
8/9 anonim válasza:
Én is az Essence-t és az avont ajénlom. Szemceruzából inkább az Essence jobb, spirálból én nagyon szeretem az Avonos Super Shock-ot.
9/9 anonim válasza:
Én a legjobb szemceruzáimat az aluljárókban, piacokon, kínai vegyesboltokban vettem. Eden nálam bevált. Alapozóból nem kockáztatom ezt a szintet, de ahogy észrevettem, semmivel sem rosszabb a "noname" szempillaspirál vagy szemceruza a drága, márkás daraboknál (teszteltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!