Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek van labelloja? Ma...

Bbebe kérdése:

Kinek van labelloja? Ma akartam venni de annyi féle volt h nem tudtam választani. Nektek van és ha igen akkor mond el h milyen, esetleg h van e színe? Szerinted melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, de szerintem semmit nem ér. Egy olcsóbb ajakápoló sokkal jobb.
2016. febr. 24. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt többféle pl.:sima, epres, cseresznyés (ennek nagyon gáz színe volt emlékeim szerint), meg valami gyöngyház fényű világos rózsaszín rémlik.

Tapasztalataim szerint nem valami jók. Nem éri meg az árát, de ingyen se kéne.

Nekem ami bevált az a Blistex márka. Azon belül a málna-limonádé illatú a kedvencem. 400 ft körül van az ára.

2016. febr. 24. 02:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt pár, de egyik sem jó semmire igazából, színt én egyiknél sem láttam, annál sem aminél elvileg kéne. Ajakápolásra meg egyáltalán nem alkalmas. Szerintem valami mással próbálkozz. Jobb márkákkal.
2016. febr. 24. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én inkább Carmexet használok Labello helyett. Igaz drágább, de sokkal jobb. A Labelloval az volt a bajom, hogy sűrűn kellett kenni, míg ebből napi 1x elég, ha sokat vagyok kint akkor 2x.
2016. febr. 24. 11:42
 5/5 anonim válasza:
Nekem Labello van, és őszintén szólva csak a csillogása látszik, a színe nem. A szádat pedig senki nem szokta szagolgatni!
2016. ápr. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!