Milyen sminkecsetet vegyek és hol?
Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmnek áprilisban lesz a szülinapja, és pont most derült ki, hogy nincsenek sminkecsetei egyáltalán (amúgy 19 éves és szeret sminkelni , de eddig az anyukája ecseteit használta). Kitaláltam, hogy kap tőlem egy készletet, amiben többféle ecset van. Nem kell a legprofibbnak lennie, csak így a hétköznapi használatra kell. Nekem van sajátom, de a keresztanyumtól kaptam, szóval nem igazán tudom merre induljak. Nyilván nem a legdrágább és legnagyobb készletet venném meg. Úgy 3500 forintot, maximum 4000et áldoznék erre. Esetleg ötlet, tapasztalat, tanács? Gondoltam az ebayre mert vannak jónak tűnő készletek csak kicsit félek, hogy rossz minőségű lesz. Valakinek van ebayes sminkecsetes tapasztalata? Köszönöm nagyon előre is!!!2016. febr. 23. 13:22
1/2 anonim válasza:
Ebayen elvileg jó ecsetszetteket lehet venni olcsó, de a Müllerben is nagy a választék
2/2 anonim válasza:
Jók az ebayes ecsetek!Én szeretem őket. Most ezzel szemezek: [link]
De van olyan készlet is,amiben arcra való ecsetek is vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!