Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyantát vegyek szemöldö...

Milyen gyantát vegyek szemöldökszedéshez?

Figyelt kérdés

Szoktam járni kozmetikushoz, ő ki is alakította a formáját, viszont elég gyorsan elkezd visszanőni. Ilyenkor szemöldökcsipesszel szoktam kiszedni a növő szálakat, de mindig maradnak szőke szálak amiket csak utólag veszek észre és nagyon zavar. Ezért szeretnék egy megoldást, hogy ha hirtelen mennem kell valahova, akkor ne kelljen azon stresszelnem hogy mikor fognak a napfényben csillogni a kósza szálak...

Szóval tudnátok valami jó kis gyantát vagy valamit ajánlani? Kozmetikusom gyantával szokta, de nekem nincs hozzá való melegítőm.

2016. febr. 12. 10:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Tégelyes/gyöngy meleggyantát bármelyik fodrászkellékesben kapsz szerintem. Nem kell hozzá melegítő.
2016. febr. 12. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!