Milyen gyantát használjak?
Figyelt kérdés
olyan kellene, ami gyors, praktikus és hatékony (elég erős a szőröm). vagyis nem kell semmit csinálni vele, csak használni. Nincs sok időm, mert 9 hónapos a kislányom. :S2009. aug. 31. 16:37
1/2 anonim válasza:
En sima gorgos gyantat hasznalok. Vettem kb 8000HUF-ert egy gyantamelegitot bedugom fel ora mulva gyantazhatsz 100 lehuzocsik kb 1000HUF 1 gyantapatron 350HUF tol felfele attol fugg hol veszed. Utana siman babaolajjal atkenem a labam vagy koromviragkenoccsel, hogy a maradek gyantat leszedje. Persze ehhez is kell gyakorlat, de nekem megvan kb 20 perc alatt mind a ket also labszaram. + a gyanta melegedese 30 perc, de addig csinalhats mast is :P
2/2 anonim válasza:
Szerintem bízd kozmetikusra. Nem egy nagy cucc otthon megcsinálni, de kell idő míg belejössz és az elején lehetséges hogy nem jól csinálod és csúnyán bepigmentálódik a lábad (én már csináltam ilyet, egy csík valamiért nem sikerült és 1 évig barna volt..nem vészesen de látszott..)
Hátul szintúgy nehéz magadnak megcsinálni.
Szóval idő megtanulni, és ha meg kozmetikába elmész 15 perc egy végiglábgyanta és néhány hétig nincs gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!