Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyantát használjak?

Milyen gyantát használjak?

Figyelt kérdés
olyan kellene, ami gyors, praktikus és hatékony (elég erős a szőröm). vagyis nem kell semmit csinálni vele, csak használni. Nincs sok időm, mert 9 hónapos a kislányom. :S
2009. aug. 31. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
En sima gorgos gyantat hasznalok. Vettem kb 8000HUF-ert egy gyantamelegitot bedugom fel ora mulva gyantazhatsz 100 lehuzocsik kb 1000HUF 1 gyantapatron 350HUF tol felfele attol fugg hol veszed. Utana siman babaolajjal atkenem a labam vagy koromviragkenoccsel, hogy a maradek gyantat leszedje. Persze ehhez is kell gyakorlat, de nekem megvan kb 20 perc alatt mind a ket also labszaram. + a gyanta melegedese 30 perc, de addig csinalhats mast is :P
2009. aug. 31. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem bízd kozmetikusra. Nem egy nagy cucc otthon megcsinálni, de kell idő míg belejössz és az elején lehetséges hogy nem jól csinálod és csúnyán bepigmentálódik a lábad (én már csináltam ilyet, egy csík valamiért nem sikerült és 1 évig barna volt..nem vészesen de látszott..)

Hátul szintúgy nehéz magadnak megcsinálni.

Szóval idő megtanulni, és ha meg kozmetikába elmész 15 perc egy végiglábgyanta és néhány hétig nincs gondod.

2010. ápr. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!