Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkecsetet vegyek?

Milyen sminkecsetet vegyek?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem találok jó minőségű de olcsó alapozó ecsetet! Olyanra gondoltam ami nem lapos hanem pufi, tömött és az alapozót úgy lehet felvinni, hogy először pöttyöz aztán kör-körös mozdulatokkal eldolgozni. [link] ilyesmi. 3ooo ft-nál nagyon nem szeretnék többet fizetni viszont nem szeretném azt se hogy csíkozzon és ne végezzen szép munkát. Ti milyen ecsetet, márkát javasoltok?

2014. jan. 25. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
hát én az alapozót mindig kézzel szoktam fölvinni, szoval sajnos nem tudok segiteni, de amúgy én is szeretném tudni, mert nekem meg ilyesmi púderecset érdekelne :D
2014. jan. 25. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a Bőszecsetnél vettem kb ugyanolyant,mint amilyen a képen van,csak az 3000 felett volt...

[link]

Itt nézelődj,hátha lesz akció náluk :) (én így vettem ott tusecseteket!).

2014. jan. 25. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a Claire's-ben vettem nagyon jó minőségűt 1500.-ért :)
2014. jan. 26. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Én szivacsot használnék sokkal egyenletesebb

[link]

2014. jan. 26. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:
A dm-ben vannak jók, és a clair's-ben. Arra figyelj, hogy hiába olcsó, ha nem jó minőségű, akkor ne vedd meg.
2014. jan. 26. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs annyi pénzed, hogy vegyél egy jó minőségűt, akkor én hagynám a helyedben és inkább ujjal vinném fel az alapozót (kivéve ha nagyon száraz a bőröd). Még mindig szebben és vékonyabban tudod megcsinálni vele, mint egy rossz minőségű ecsettel.

Amit belinkeltél ecset, a Mac Duo Fibre-je az nekem pont nem jött be, nehezen tudtam vele bánni, szinte mindig csíkos lett az arcom és lényegesen több alapozót használ, mint a Mac lapos alapozóecsetem, amit nagyon szeretek.

2014. jan. 26. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt akartam csak ezzel mondani, hogy ezek a kerek típusú ecsetek majdnem kétszer annyi alapozót igényelnek, mint a többi, legalábbis az én tapasztalatom szerint. Nem csak a Mac a Da Vinci is.
2014. jan. 26. 14:12
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! sokat segítettetek:)) már próbáltam szivaccsal meg újjal is de brutálisan száraz a bőröm (pedig hidratálom, de most télen nagyon) és a száraz foltokat csak még jobban ki emeltem!:|
2014. jan. 27. 14:57
 9/9 anonim válasza:

Én is a bőszecsetet ajánlom!

lehet kapni szintetikus, és állat szőrből készültet is.

Ami neked kell, alapozáshoz az szintetikus ecset, annak a szőrére nem tapad annyira fel a folyékony alapozó.

4000ft körül van. MAC -ban 12000Ft. és nagy különbség nincs!

Csak ajánlani tudom őket, ott fogsz ámulni- bámulni mennyi ecsetük van, és milyen baráti áron.

Nyugati és a Dózsa között vannak, az egyik utcában. Hajráá :)

2015. máj. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!