Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ebben az esetben ti, hogy...

Ebben az esetben ti, hogy oldanátok meg a sminkelést?

Figyelt kérdés

Jövőhéten sulibálba megyek. Másik városban lesz az egyik barátnőmnél így már kora délután el kell indulnom, mert előtte elmegyek hozzá lepakolni a cuccom és megcsinálni a hajam ( a napokban elromlott a kúpvasam, hajvasalóm pedig nincs, mert szögegyenes a hajam). Szóval, vagy kisminkelem magam itthon és ott még meg tudom igazítani, ha valami nem oké, vagy a barátnőmnél csinálom meg és akkor "friss" lesz, de ettől az utóbbitól kissé félek, mivel akkoe lesz szép az eredmény, ha itthon nyugodtan készítem el magamnak. Ha jó minőségű termékeket használok és nem izzadok, akkor ki egy napot azért ki kell bírnia ugye?

Egy másik kérdés, hogy van olyan akinek nem áll jól a cicás tusvonal? Alapból jobban tetszik, mint a sima és meg is tudom csinálni maga a végeredmény szép, de valahogy nem az én szememen...sokkal szebbnek érzem, ha csak egy sima egyszerű tusvonalat rajzolok farkinca nélkül.

18/L

2016. febr. 19. 23:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem izzadsz meg nagyon, és jó az alapozás, akkor kitarthat, és ahogy mondtad, a barátnődnél korrigálhatod.

Ha nem áll jól a farkincás tusvonal, akkor valami ilyesmit tudok neked elképzelni, mint ebben a videóban. :)

https://www.youtube.com/watch?v=CrOAVLICvhw

20/L

2016. febr. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!