Ti hány évesen pròbáltátok ki először a sminkelést? Mivel kezdtétek? És napi szinten hány évesen kezdtétek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 17:42
1/5 anonim válasza:
Mikor először kipróbáltam ovis lehettem. Mikor már minden nap használtam az 24 éves koromtól volt.
2/5 anonim válasza:
Kérdező hány éves vagy?Könnyebb lesz nekünk is ha tudjuk
3/5 anonim válasza:
Még alsós voltam mikor egyszer a mamámmal kifestettem magam mert annyira tetszettek a sminkcuccai :D Most 18 vagyok, de napi szinten nem festem magam, ilyen melegben pl zavar, de iskolàban általàban egy kis szemceruzàt meg szemfestéket hasznàlok.
4/5 anonim válasza:
Szerintem hetedikben használtam néha szempillaspirált és alapozót. Aztán nyolcadik utáni nyáron (15 évesen) kezdtem el korrektort, szájfényt és szemceruzát is használni, de szemceruzát és szájfényt nem minden nap. Viszont korrektor nélkül meghalnék. 16 éves koromtól használtam néha pirosítót, tust, meg rúzst. Most, 17 évesen már használok szemhéjpúdert is, meg bronzosítót. Egyedül az alapozó az, amit nem használok.
5/5 anonim válasza:
Én szempillaspirállal kezdtem kb. ahogy kikerültem 4. osztályból. Azóta csinálom. Nálam a spirál rendszeres (persze nem itthon). Aztán kb 5.be valamilyen megfontolásból kihúztam barnával az alsó vízvonalam minden nap.
De hál istennek visszavettem. Ma már használok BB crémet (a problémásabb területeken pl homlok), korrektort a pattanásokon, púdert-pirosítót (ami 2 az egyben), spirált és valami ajakszínezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!