Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Általában hány éves korban...

Általában hány éves korban kezdtetek használni epilátort?

Figyelt kérdés
És ez az én mindenkinél ugyan az?

2015. jún. 22. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:

14 éves koromban kezdtem el borotválni a lábam, hónaljam.

18 éves koromtól gyantáztattam.

Huszonévesen átszoktam az epilátorra. Az intim területen pedig elkezdtem borotválni csupaszra. Korábban csak a bikinivonalat szedtem le.

Szerintem az mindenkinél más, hogy mit használ. De a mai világban már biztosan minden tizenéves elkezd szőrteleníteni itt-ott.

2015. jún. 22. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Kb. 13 évesen kezdtem borotválkozni, és a hónaljamat illetve az intim részeken a mai napig borotválok. A lábamat 21 éves korom óta epilátorral szőrtelenítem, abszolút bevált :)
2015. jún. 22. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
22 évesen vettem epilátort, 2-t is, de nem vált be egyáltalán egyik sem, tiszta seb meg heg lett tőle a lábam, fájó szőrbenövések miatt 1 évig szenvedtem ronda lábakkal, szóval azóta is borotválok inkább. Egyszerűbb, kíméletesebb.
2015. jún. 22. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:

sose használtam epilátort

gyantát, borotvát használok kb 13 éves korom óta

2015. jún. 22. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy megjelent rajtam a szőr, rögtön borotváltam magam. Epilátort 19 évesen vettem, mikor megelégeltem a borotvát.
2015. jún. 22. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most 21 évesen vettem valamelyik nap, de már próbáltam előtte is. Általában borotvát használok, de ha van türelmem, akkor gyantát és most már az epilátort. Minden megvan az előnye és hátránya :)
2015. jún. 22. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

14. szülinapomra kaptam anyukáméktól, persze tudtam róla, én szerettem volna, anyu tanácsára.

A lábszáramat epilálom 14 éves korom óta, most már a hónaljamat és a bikinivonalat is. Amúgy a szőrtelenítést 13 évesen kezdtem krémmel, majd borotvával. Ahol nem bírom elviselni az epilátort (pl. kar, combok), ott borotválok. Vagy nagy ritkán legyantázom, ha van elég időm és türelmem pepecselni vele.

2015. jún. 23. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta epilálom a lábam, előtte se borotváltam soha, hanem kozmetikusnál gyantáztattam. De mivel az elég drága volt, inkább átszoktam az epilátorra.
2015. jún. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!