Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugye 13 evesen ez meg elfogadh...

Ugye 13 evesen ez meg elfogadhato?

Figyelt kérdés
Elkeztem sminnkelni.Alapozot meg szempillaspiralt hasznalok.Ugye ez nem sok?Tudom hogy az alapozo nagyon roncsolja a bort meg ilyen fiatalon nem kene de en igy erzem magam szepnek
2016. febr. 9. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De mitől látod magad szebbnek alapozóval, ha nincs mit eltakarni a bőrödön?? Ez nem normális, valahogy tudat alatt mégiscsak befolyásol a "menőség", ha minden ok nélkül kened magadra...mert ösztönből az ember nem a sminket tartja szépnek.

Ez olyan, mintha a fehér lapot lemázolnád fehér festékkel, mielőtt rajzolsz rá...

Vagy pattanásos vagy? Mert akkor megértem...

2016. febr. 10. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolom más 13 évesek írják, hogy elfogadható, de aki idősebb és ennyi esze van, hogy egy kislánynak ilyet mond, hogy nyugodtan, hát szerintem az sem komplett teljesen :D

A mai világban elfogadható? Az lehet. Attól fúggetlenül nem változott meg a bőr szerkezete 10-20 év múlásával sem. Nyugodtan sminkeld magad ennyi évesen, várd szépen hogy kijöjjön még több panttanás tőle és hagy fulladjon meg a bőröd. Komolyan anyukád ad erre pénzt? Még ha jó minőségű akkor is... ha problémás a bőröd, akkor szüntesd meg a forrását, ne csak elfedni próbáld.

2016. febr. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!