Ugye 13 evesen ez meg elfogadhato?
Alapozó helyett korektor/ BB/CC krém
Mindenképpen valami jobb minosegut vegyel
Es ne 2 cm vastagon
Es ha pattanásos a borod, akkor célszerű vagy kozmetikushoz menni vagy venni pl arcradirt
Alkalmakra teljesen rendben. Mondjuk nem tudom milyen az alapozód, némelyik hajlamos csillogni, arra kell egy kis púder is. A szőlőzsír (ajakápoló) pedig a nő legjobb barátja, főleg szeles, hideg időben. Napi használatra viszont teljesen fölösleges sminkelni, pláne suliba. (Ez az ajakápolóra nem vonatkozik, azt használd amennyiszer csak szükségét érzed. Nem kell színezett, bár olyan is van.) Felnőtt nőként én csak akkor sminkeltem minden nap (hétköznap), amikor ügyfélszolgálaton dolgoztam.
Majd rá fogsz azért jönni, túl szépnek sem jó lenni, mert ahogy egyszer hallottam - és milyen igaz!- a szépség a legrosszabb fajta férfiakat vonzza. Szóval, ha csak nem tudod megválogatni célirányosan, hogy ki lásson sminkelve és ki ne, akkor jobb ha inkább visszafogott vagy! Majd ha több tapasztalatod lesz a férfiak (fiúk) lekoptatásban, akkor legyél inkább feltűnőbb!
Persze egy elrontott sminknél nincs nevetségesebb. Ilyen módon is visszaüthet a dolog.
13 évesen? Még csak kislány vagy. Alapozó fölösleges. Ha nincs okod rá, csak azért használod mert a youtube-os sminkelős videókban azt láttad, hogy az a menő, ha valakiről kaparni lehet a centis vakolatot, akkor inkább felejtsd el. Spirál teljesen oké.
Amúgy felőlem nézhetsz ki úgy is, mint aki megtalálta anyuci sminkkészletét, és ész nélkül magára kente, én nem szólok bele...csak arra azért számíts, hogy nevetségesen fogsz festeni...(csak azért mondom mert ismerek pár embert, aki hónapról hónapra egyre több minden sz*rral mázolta be az arcát...azért neked remélem fel fog tűnni, ha túlzásba esel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!