Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fogékszer 17 évesen elfogadhat...

Fogékszer 17 évesen elfogadható úgye?!

Figyelt kérdés
ma láttam egy szép fogsort azon pedig egy fogékszer volt :D nagyon nagyon megtetszett :$ anyukám nem valami engedékeny hogyan mondjam neki hogy szeretném?:)

2013. febr. 1. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sem lennék engedékeny akárcsak anyukád. Mi jó van abban hogy egy makkegészséges fogzománcot szándékosan kifúratsz mintha szuvas/ lyukas lenne, és egy ékszer beletesznek ami messziről úgy néz ki mintha ételmaradék lenne a fogadon.

Mellesleg már nem divat, és ha megunnod, akkor kínlódhatsz a fogtöméssel, és azzal hogy szépen lassan tönkre is megy a fogad.

2013. febr. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Hosszútávra elfogadható, de 1-2hónapra hülyének néznélek még én is, pedig én szinte mindenbe benne vagyok

20/F

2013. febr. 1. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam amit ragasztanak és az csak fél évig bírja max:)
2013. febr. 1. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Láttam pár emberen, de mindegyiken úgy nézett ki mintha valami kosz lenne a fogán... ez csak közelről szép, közelről meg kevesen lesik az ember fogát. Szóval semmiképp nem nyerő dolog.
2013. febr. 1. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek is ragasztott kis kő van a fogán. Nem egyszer mondják (mi is mondtuk még az elején ) hogy

"Bocsi Bea, de valami van a fogadon..Nem jól mostad meg." Ő meg sértődötten rávágta, hogy "ez fogékszer!" Hát inkább valami kajamaradéknak látszott.

2013. febr. 2. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:
jaj:/
2013. febr. 2. 18:26
 7/7 anonim válasza:

Nekem tetszik! Szerintem mond meg anyudnak, hogy nem átakarod magad szúratni, hanem csak egy fogékszert szeretnél.

20/L

2013. márc. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!