Fogékszer 17 évesen elfogadható úgye?!
Én sem lennék engedékeny akárcsak anyukád. Mi jó van abban hogy egy makkegészséges fogzománcot szándékosan kifúratsz mintha szuvas/ lyukas lenne, és egy ékszer beletesznek ami messziről úgy néz ki mintha ételmaradék lenne a fogadon.
Mellesleg már nem divat, és ha megunnod, akkor kínlódhatsz a fogtöméssel, és azzal hogy szépen lassan tönkre is megy a fogad.
Hosszútávra elfogadható, de 1-2hónapra hülyének néznélek még én is, pedig én szinte mindenbe benne vagyok
20/F
Egyik ismerősömnek is ragasztott kis kő van a fogán. Nem egyszer mondják (mi is mondtuk még az elején ) hogy
"Bocsi Bea, de valami van a fogadon..Nem jól mostad meg." Ő meg sértődötten rávágta, hogy "ez fogékszer!" Hát inkább valami kajamaradéknak látszott.
Nekem tetszik! Szerintem mond meg anyudnak, hogy nem átakarod magad szúratni, hanem csak egy fogékszert szeretnél.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!